poziva muslimanske mase u novotarije mevluda i gradnje nad mezarima istovremeno odvraćajući od ispravnog puta selefu-saliha..miskin je u ovom tekstu uzeo na metu šejha Ibn Usejmanina rahimehullah velikog islamskog učenjaka i radnika za islam... te pomiješao "kruške i jabuke" tako što zabranu gradnje nad mezarovima poredi sa izgradnjom muzeja!!!!Ja koliko znam da je zabranjena svaka gradnja nad mezarima a nisam nikad čuo da je zabranjeno podizati muzeje....ja sam učio da smo dužni da našeg Poslanika s.a.v.s volimo više od samihsebe , da vjerujemo u njegovo poslanstvo i iskrenost, te izvršavamo onom što nam naredi koliko smo u mogućnosti a klonimo se svega što nam zabrani te da svojim postupcima dokažemo da smo sljedbenici njegovog sunneta i to je to..nema mevluda, turbeta, i ostalih sufijsko-šiitskih izmišljotina...
Vehabije veličaju naočare Ibn Usejmina a ruše mezareve ashaba
Približava nam se dan mevluda, svi muslimani svijeta se raduju rođenju Poslanika, a.s., pripremaju se za proslavu dana kada je rođena milost svim svjetovima. Za razliku od njih, pripadnici vehabijske sekte počinju intenzivirati napade na one koji vole Božijeg Poslanika, a.s., i raduju se zbog njegovog rođenja.
Dok muslimani čuvaju uspomenu na Poslanika, a.s., vehabije užurbano ruše i uništavaju sve ono što ima veze sa Poslanikom, a.s.
Često ih čujemo kako pozivaju na rušenje mezareva, turbeta, uništenje svih islamskih istorijskih spomenika. Pozivaju na uništenje svega onoga što je ostalo od Poslanika, a.s., ashaba, tabi'ina i dobrih prethodnika.
U isto vrijeme oni grade muzeje za očuvanje zaostavštine njihovih šejhova.
Mezarevi Poslanika, ashaba, tabi'ina, majki vjernika i sve ono što nam je ostalo od njih treba biti uništeno a posljednje naočare koje je nosio njihov "šejh" Ibn Usejmin, posljednje pero kojim je pisao mora biti sačuvano u posebnom muzeju "Ibn Usejmin"
Licemjernost ove grupe ljudi najbolje možemo vidjeti iz sljedećih fotografija:
"Dobrotvnorno udruženje Muhammed Salih El Usejmin"

"Zgrada u čast El Usejmina noću"

A u zgradi naočare koje je Muhammed b. Salih El Usejmin koristio za čitanje zajedno sa kutijom, da se ne izgube i ne zaborave jer je ipak to svetinja. A ono što je ostalo od Poslanika a.s., i ashaba?? Mah, popaliti, porušiti da se ne veliča i ne obožava, da se širk ne čini!!! ( ovako govore vehabije čije licemjerstvo dokazujemo )

Satovi koje je Usejmin koristio. Treba to sačuvati. A mezarje Beki'a??? Ma to treba sravniti, da se ne veličaju ashabi, da se ne obožavaju ...
Posljednje pero koje je "šejh" koristio.
Ovako se, brate dragi pripadnici vehabijske sekte ophode prema onome što je ostalo od njihovih vođa i šejhova. Sve to treba sačuvati, lijepo upakovati da se sačuva i na zaboravi. A ono što je ostalo od Poslanika, a.s., i njegovih ashaba, sve to treba popaliti i uništiti kako se ne bi veličalo i obožavalo.
Ono što je ostalo od mezara Ibrahima sina Poslanikovog.

Kuća u kojoj je Poslanik, a.s., živeo sa Hatidžom, r.a.

Pitamo sve vehabije: Zašto Kube Poslanikovog, a.s., mezara treba uništiti a Ibn usejminu izgraditi muzej? Zašto mezareve ashaba treba sravniti sa zemljom a naočare, pera i satove koje je koristio Ibn Usejmin treba sačuvati???(o.p.kakve veze ima jedno sa drugim subhanallah) Zar vam je Ibn Usejmin preči od Poslanika, a.s.??? Zar vam je Ibn Usejmin preči od ashaba?? Zar vam je Ibn Usejmin preči od Majki Vjernika???
Da nas Allah, dž.š., sačuva zla vehabizma.-kraj teksta od Samira Džeke
Ja kažem: Molim Uzvišenog Allaha da našem šejhu Ibn Usejminu kao i našem šejhu bin Bazu i šejhu Albaniju kao i ostaloj ispravnoj ulemi podari najljepši dio Dženneta a da ovog čovjeka uputi na ispravnu akidu kako bi bio spašen Njegove srdžbe na Sudnjem danu..