Subhanallah subhanallah subhanallah.
Ostao sam bez texta. Nisam znao ni kako da naslovim temu ni sta da kazem. Kako da komentarisem??
Na zidovskom meadia glasilu (youtube) i par drugih web stranica pojavio se video gdje se vide 4 americka vojnka kako se mokre na mrtva tijela talibana. Nase brace muslimana. Mudzahida.
Nisam ga postavio ovde jer se vidi privatni dio.
Siguran sam da ce se ubrzo procuti po glavnim medijima.
Allaha mi srce me bukvalno boli.
Gdje je granica?? Gdje je granica naseg sabura??
Milion misli prolijece u sekundi kroz glavu.
Pocevsi prvo od nase domace STOKE I MUNAFIKA koji podrzase javno americku agresiju na afganistan. Koji suosjecaju sa njihovom tugom jedanaestog septembra, dajuci im podrsku da idu ubijati nasu bracu muslimane. STOKE I MUNAFIKA koji se ogradise od mudzahida afganistana i iraka. Jeste. STOKE I MUNAFIKA kao sto su CERIC I tzv. Islamska zajednica BiH. SRAM IH BILO.
STOKE I MUNAFIKA od tzv. daija koji napadaju i javno prozivaju one koji vole mudzahide, one koji prenose vijesti o njima, one koji upozoravaju na tagute koji dadose utociste ovim smradovima koji se pomokrise na mrtva tijela nase brace.
Stoke i munafika kao stu Kuduzovic, Busatlic. Kao sto su urednici Safa.
I vecina onih ciji su textovi i audio predavanja na Minberu.
Jeste. Oni su ti koji pljuju, blate i upozoravaju na ovu stranicu. Na dawu Maoce. Na dawu dzihada. Na dawu ljubavi i mrznje u ime Allaha. Na dawu koja objasnjava i razjedinjuje kufr od imana, taguta od vjernika.
Pa zar ih vecina nije bila u ketibi. Zar ih vecina nije ucila i zar nije gledala u casna lica Sheya Envera ra., Abdullaha libiya ra. Abdulmelika, ebu Mine, Mehdzana, Muateza ra. ebu Malia i stotine ostalih.
I sada su dosli pljujuci po ovoj dawi koja podrzaje nasu bracu koja su na frontovima diljem svijeta.
Sram ih bilo pridruzise se IZ koja otvoreno suosjeca sa bolom amerikanaca i koja ih podrzaje u njihovoj okupaciji muslimanskih zemalja.
SRAM IH BILO.
Gdje ovo sve vodi? Gdje nam je granica?
Sve ovo vuce jedno za drugim. Kada upozoravas onda si "vehabija" terorista, onaj koji se odvaja od tradicije i IZ.
A kada sutis onda ces doziviti i gledati kako americki vojnici uriniraju po mrtvim tijelima mudzahida.
Ne mogu vise...
Allahu pomozi mudzahide u cijelom svijetu. Allahu osramoti one koji ih napadaju i one koji se ogradise od njih. Allahu osramoti one koji napadaju dawu koja poziva u ljubav prema dzihadu.
O Allahu popravi nasa stanja i podari nam snage da omrzimo dunjaluk a povecaj nam ljubav prema ahiretu i suretu sa tobom kao shehidi koji su ti dosli braneci tvoje pravo. Amin ya Allah.