sejfulla je napisao/la:
teskog srca objavljujem ovaj video gdje ummet trazi pomoc i zastitu od nas muslimana-prvenstveno zene i djeca...
zelja mi je da ovaj video gledaju svi oni koji predlazu dijalog sa kjafirima...
kada cemo vratiti svoj ponos i pomoc ummetu???
pobjeda je nasa a sta cekamo???
a ne samo da na jeziku budu,
hajro je napisao/la:a ne samo da na jeziku budu,
Rekne covjek rijec a inezna onaga uvede u dzennet,
a rekne rijec a inezna onaga uvede u dzehennem.
---------------------------------------------------
Jezik koji stalno izgovara dove za bracu,sestre i njihovu dijecu,pa shta reci za taki jezik koji i moli od Milostivoga daga pocasti i dzihadom i da i njegovim rukama kazni kafire.
Zar ima robova koji misle da dova nije dijelovanje i pomoc?
Naravno,ima i onih koji svoje imetke ulazu na tom putu,ima onih koji se bore zivotima svojim a ima i onih koji se pripremaju jel su culi poziv :#ja shebabe dzenneh" pa svaki cas iscekuju da budu pozvani od Milostivoga pa da srcem kao kada se odlazi na hadz kazu:#lebejkAllahume lebejk"
Zar od krvi shehida nije vrijednija tinta ucenjaka?
Takomi Allaha s.w.t. smiobi se zakleti da ovdje pisanje brace i sestara,trud i vrijeme koje ulazu ima ogromnu vrijednost a da imaju i svoje hise u hisetu ucenjaka jel ga vjerodostojno prenose.

Znatizeljan je napisao/la:@ Salahudin
Allah te nagradio za ovu kratku transkripciju dersa, mnogo pouka iz ovoga se moze izvuci.
wa as Salam alaikom
b]"Allah kaže u Kur'anu:-Obraćajte Mi se dovama, pa cu vam se odazvati"! Mi se Allahu obraćamo dovama, ali nam se Allah ne odaziva"?! [/b]
i na njegove mudzahide kojima puska oguli ramena a nikada pobijede islamu.
hajro je napisao/la:[b]O Ibrahim, jel to Allah s.w.t. neispunjava svoja obecanja?
O Ibrahim,jel to plemeniti poslanik Muhammed sallallahu alejhi weselem nije rekao istinu o tri vrste dova?
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.