PANTER_ je napisao/la:Uzgred,postovi su vam puni gramatičkih grešaka,je li to do brzine ili nedostatka obrazovanja?
Pa jeli mora svaki musliman da zna bosanski gramaticki da bi bio musliman, kad nema na cemu da prigovori sad i na gramaticke greske. Toliko si jadan i bedan da nisi svijestan, jer da si svijestan sigurno bi se makar malo postideo i sacuvao te prste sto tipkaju tastere da ne pisu svasta.
A sta cemo sa muslimanima sa prostora Sandzaka, Kosova, Makedonije koji pricaju srpsko hrvatskim jezikom, oni po tebi ne mogu biti muslimani zbog nedovoljnog poznavanja bosanske gramatike, jeli tako ili sam te pogresno shvatio.
A to sto kazes da si me cekao cijeli dan da te upoznam zasto si obrisao, nije valjda da si se uplasio, ne brini se predaleko sam od tebe, i nisam rekao da cu nesto da ti uradim, samo sam rekao da imam silnu zelju da te upoznam da vidim jesili toliko duhovit i uzivo, kad bi uzivo bio ovako naporan, mozda bih te malko za uvo povukao da ti ukazem da nije lijepo biti bezobrazan, posto te tvoje silne da´ije nisu naucili.
Uzgred da te pitam jesili prenio tople pozdrave tvome shejhu od muslimana sa ovog foruma, ako ga vides reci mu pozdravio te panter (upamti pozdravio)
A to sto kazes da si me cekao cijeli dan da te upoznam zasto si obrisao, nije valjda da si se uplasio, ne brini se predaleko sam od tebe, i nisam rekao da cu nesto da ti uradim, samo sam rekao da imam silnu zelju da te upoznam da vidim jesili toliko duhovit i uzivo, kad bi uzivo bio ovako naporan, mozda bih te malko za uvo povukao da ti ukazem da nije lijepo biti bezobrazan, posto te tvoje silne da´ije nisu naucili.
Ništa ja nisam obrisao,to ti radiš u dosluhu sa svojim ortacima sa foruma (koji su to u mogućnosti) i vjeruj mi da se uopšte ne plašim.To što ste kukavički napali šejha Sabahudina Selmanija tamo negdje u Makedoniji i istukli ga samo pokazuje kolika je vaša hrabrost.Koliko vidim tvoja hrabrost se jedino iskazuje kroz provociranje i vrijeđanje putem ovog i sličnih foruma a da se kojim slučajem susretnemo vjerovatno bi bio manji od makova zrna.Opet kažem,bujrum i tebi i svima onima koji imaju nešto protiv mene i mojih stavova,stojim na raspolaganju svakodnevno ispred Fahdove džamije u Sarajevu,nemoguće me je promašiti.Samo pronađeš čovjeka koji forsira predavanja koja se suprotstavljaju "ideologiji olahkog tekfirenja" i pogodio si (što bi rekli u sridu).Ehlen we sehlen!!!