Ban

Ostali tekstualni islamski sadržaj koji ne potpada pod gore navedene kategorije.

Re: ban

UNREAD_POSTPostao/la Saqr Kawkazi » uto dec 20, 2011 12:26 pm

Ebu-Nakib je napisao/la:[

Irhabi
Koji si pa ti?

Ako imaš bilo kakvih problema slobodno mi se obrati na
ebu-nakib@hotmail.com. Nije ni tebi primjereno da se tako ponašaš, ako ni zbog čega onda što ti je ovo prvi post.

Ja imam dojam da neko hoće da iskoristu ovu situaciju.

:zastava1:

Braco i sestre ovaj mail je navlakusa i nemojte sebi dozvoliti da budete ko zavedne ovce.

Ebu Nakib nije osoba koja se boji Allaha, dokazao se kroz razne svoje postove, i svaka raprava s njim je suvisna na ovom Forumu i bilo gdje.
Saqr Kawkazi

UNREAD_POSTPostao/la Salahudin » uto dec 20, 2011 1:00 pm

Saqr Kawkazi je napisao/la:Braco i sestre ovaj mail je navlakusa i nemojte sebi dozvoliti da budete ko zavedne ovce.

Ebu Nakib nije osoba koja se boji Allaha, dokazao se kroz razne svoje postove, i svaka raprava s njim je suvisna na ovom Forumu i bilo gdje.

Zasto ga ne banuju??
Salahudin

UNREAD_POSTPostao/la Allahov_rob » uto dec 20, 2011 1:37 pm

Irhabi je napisao/la:Moze li mi administracija poslati IP adresu, ili neki podatak od ovog Ebu Nakiba, kako bih lakse mogao da dodjem do njega, mozete da posaljete na moju msn adresu sa kojom sam registrovan. Volio bih da mu iznesem dokaze u lice, i nadam se da cu mu menjati mnoga ubedjenja sa Allahovom dozvolom.

Administracija nece davati clanovima foruma IP adrese niti e-mail adrese clanova na forumu, jer to nisu podaci koje clanovi i javnost moraju da znaju a i ujedno se stiti identitet svih korisnika foruma.

@Irhabi, ako imas neke dokaze onda ih iznesi na forumu i to je dovoljno.
Allahov_rob

Prethodna

Natrag na Ostalo

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.