mujo_ibn_abdo je napisao/la:Nura ..nije to ba dokaz nizasto! cuj ne zvuci meni bas.. hehe#
aman sta cu sve cuti. cinjenica je da se na ovu temu vrlo malo govori (dedzal,jedzudz i medzudz itd.)
Imranova prednost je da govori stilski na ovu temu i razlikuje se od klasicnih daija koje mi poznajemo. Da nikog ne uvrjedim ali ovo sad moram napisat :nase daijje vecinom kada govore na odredjenu temu u Islamu rade to na jedan histerican nacin vicu,galame,itd. (moje misljenje).
Dok ovaj cica govori sa mimikom ,gestikom i sto mi je zapalo za oci cesto pita slusaoce ako neko misli da to nije tako kako on kaze da ustane i da ga ispravi (kuranom i sunnetom)
tako da je suvisno navoditi greske ovog covjeka i govoriti da ne treba da se slusa itd,
Ja kada bih poceo iznositi greske daijja i hodza itd. i kada bih poceo dokazivati na osnovu cega ne treba da se slusaju nebih mogao nikako ici na posao koliko bih posla imao ..
Velika cinjenica je da velika vecina ljudi koji se pripisuju Islamu uopste nikad nisu ni culi za dzedzala,jedzudza i medzudza itd-.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.