Hamo je napisao/la:zašto ste ukinuli moj post koji sam ranije iznio?
Tvoj post u kojem si postavio link stranice na kojoj se nalazi tekst o dogadjaju u Stokholmu nema veze sa temom.
Hamo je napisao/la:zašto ste ukinuli moj post koji sam ranije iznio?
Halkas31 je napisao/la:Hamo je napisao/la:kao da se islam ne može širiti na neki drugi ljepši naćin.
slazem se s ovim
pogotovo danas ovo salje poruku da je Islam opasan, a ne ovako lijepa vjera kakva jeste
Allahov_rob je napisao/la:Hamo je napisao/la:zašto ste ukinuli moj post koji sam ranije iznio?
Tvoj post u kojem si postavio link stranice na kojoj se nalazi tekst o dogadjaju u Stokholmu nema veze sa temom.
halalite, i ja bi volio biti šehid, prva kap krvi i sve grijehe Allah oprosti, bez kaburskog iskušenja, i hurije, subhanallah.
abuhamza je napisao/la:"Naravno da moze da se islam siri na lijep nacin.Jedan od lijepih nacina je dzihad,a drugi da se pokupite i na ratne zone,umjesto pusaka megafone u ruke,i pozivajte u islam."
Okani se filozofiranja!!! Ne sekiraj se ti za nas. Da'wa je prioritet broj 1, ali ne boj se ti brate - nismo mi zaboravili ni nasu svetu duznost - dzihad!
Ne zaboravi da su braca i sestre mnogo pametniji nego taguti, kafiri i njihove sluge (munafici i ostala bagra). Necemo mi lako nasjesti na niske provokacije koje imaju za cilj da izvuku iz nas ili da nas podstaknu da kazemo nesto kako bi neprijatelji islama kasnije to mogli iskoristiti za svoje prljave igre.
Administracija ovog portala, a i vecina clanova, su pametni!!!
Ne nasjedamo mi tako lako na neke djecije fore...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.