sarajevo-x

Zašto im smetamo.

sarajevo-x

UNREAD_POSTPostao/la Burhanudin » pet dec 23, 2011 1:30 pm

Dajte ba ljudi ne raspravljajte se sa ovim bradonjama vehbosima. Nikad oni nece prihvatiti vase misljenje. Mosaonska su to posla. Opcepoznata cinjenica je ta da vehabije finansira Izrael i da ih u Becu licno obezbjedjuje i cuva MOSSAD. Oni imaju jedan jedini cij a to je UNISTITI ISLAM IZNUTRA tj preko apokrifnih hadisa, laznih prijevoda Kur'ana i kvazi alima zatrovati vjernike mrznjom. Pogledajte na YT sta kvazi alim "Sejk Zlaja" koji je vehabija govori o muslimanima, ARBIH i islamskoj zajednici. Ljudi moji, vehabije nikad nece stati iza Sulejmana Bugarija jer im pod br 1 konkurencija. Oni parama (koje daju onome ko pusti bradu ko konjsku grivu i kasnije lici na majmuna) ne mogu privuci omladine koliko moze hafiz Sulejman Bugari svojim iskrenim pristupom i svojim ahlakom. On je njihov neprijatelj br 1. Fino ima hadis u Buharijinoj zbirci sto sam nasao (ne znam tacno kako ide pa cu parafrazirati) koji kaze "Cuvajte se ljudi koji ce doci pred Sudnji dan i u ime Kur'ana i Sunneta ce unositi smutnju medju vjernike" a kad su ga ashabi upitali "Boziji poslanice kako da prepoznamo te ljude?" on im odgovara "Imace veoma velike brade i bice celavi". Ovo je tipicni opis danasnjeg vehabije. Pametnom dosta a vi iskreni vjernici nemojte ulaziti u resprave sa ovim bradatim placenicina jer je Poslanik s.a.w.s u hadisu lijepo kazao: "Ko napusti respravu onda kad je u pravu, Allah dz.s ce mu sagraditi dvorac u samom vrhu Dzenneta, a ko napusti raspravu kad nije u pravu Allah dz.s. ce mu sagraditi dvorac u samom dnu Dzenneta"--- dakle i u jednom i u drugom slucaju u Dzennetu ce biti.
Eto toliko od mene

Selam alejkum

Našao sam ovo jucer na sarajevo x. Da nas Allah sačuva ovakvih neznalica.

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=20598&start=1050
Burhanudin

Natrag na Drugi o nama

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.