saff o ovoj stranici

Zašto im smetamo.

Re: saff o ovoj stranici

UNREAD_POSTPostao/la hajro » ned feb 07, 2010 6:06 pm

MashAllah,mashAllah,
dushebrizju safa nigdje kraja nejma to sinoc vidjeh u "safu" sa dijelom moga teksta sa ovoga foruma koji se pojavi kao "dobar dokaz" njihove istine.
CL brate,
prenesi svojim kolegama da Hajro nije niti admin. niti mod.na putuVJERNIKA nego inshAllah samo Allahov s.w.t. rob koji voli istinu i preporucuje istinu i trudise da je na istini i da vec kada je moja "malenkost" odnosno redovi koje ja natipkah toliko interesantni da se pokazu citaocima safa onda su trebali postaviti moj post u cijelosti a ne samo izvaditi dio teksta i kao takvoga ga pokazati u korist "svoji" tvrdnji i upotrijebiti ga kao svoj "dokaz" da ono shto pishu o putuVJERNIKA da je istina.
slika
hajro

UNREAD_POSTPostao/la RPG » ned feb 07, 2010 6:42 pm

Mozel li skenirati sta je saff napisao?
RPG
Site Admin

UNREAD_POSTPostao/la hajro » pon feb 08, 2010 11:00 am

Mozel li skenirati sta je saff napisao?

Ahi nemam novine a niti ih vishe citam nego prekjuce bio u Sarajevu kod ahija na konaku i uzeh malo da prelistam da vidim shta pishu kada tamo uokvireno shta hajro pishe ali samo izvadzeno iz konteksta cijelog posta.
I njihov je komentar eto kako mi "doprinosimo" muci u Maoči.
Valjda iduci njihovom logikom da nije "mudro" sve shto oni misle da nije musdro.
p.s.
CL brate de postavi ovo o cemu govorimo jel je to tebi lahko a ja nejmam skenera a trenutno ni 3 markice da kupim saf.
Hajd,Allah s.w.t. te nagradio.
slika
hajro

UNREAD_POSTPostao/la Hajrullah » sri mar 03, 2010 3:51 am

Onima koji su na haqqu ne treba nikakav saff i njihova piskaranja... Oni slobodno mogu da nastave gdje su stali, par neutralnih tekstova nista ne znaci, sve dok su to sto jesu...
slika

slika
Hajrullah

UNREAD_POSTPostao/la hajro » sri mar 03, 2010 12:34 pm

Onima koji su na haqqu ne treba nikakav saff i njihova piskaranja... Oni slobodno mogu da nastave gdje su stali, par neutralnih tekstova nista ne znaci, sve dok su to sto jesu...

Hej brate a i adeshu bez obzira na sve valja se nama i nashim znanjem boriti na Allahovom s.w.t. putu nato nas obavezuje i Milostivi u casnom Kur*anu a.m.
slika
hajro

UNREAD_POSTPostao/la vjera_istine2 » čet mar 04, 2010 1:47 pm

Hajrullah je napisao/la:Onima koji su na haqqu ne treba nikakav saff i njihova piskaranja... Oni slobodno mogu da nastave gdje su stali, par neutralnih tekstova nista ne znaci, sve dok su to sto jesu...

Preporod je vise ispao "za Maocu" od Saffa(koji je glumio neko lafo neutralno profesionalno novinarstvo)
vjera_istine2

UNREAD_POSTPostao/la informatika » pet mar 05, 2010 9:48 pm

Upravu je Saff. I treba biti oprezan i mudar.Vi koji se udarate u prsa,i najgrlatiji ste, kad su u pitanju kjafiri, da sutra zapuca prvi bi pobjegli u misije rupe. Sve treba provjeravati jer nam tefsir sure hudžurat o tome govori. Mudrost, razum, opreznost........
informatika

UNREAD_POSTPostao/la RPG » pet mar 05, 2010 10:12 pm

informatika je napisao/la:Upravu je Saff. I treba biti oprezan i mudar.Vi koji se udarate u prsa,i najgrlatiji ste, kad su u pitanju kjafiri, da sutra zapuca prvi bi pobjegli u misije rupe. Sve treba provjeravati jer nam tefsir sure hudžurat o tome govori. Mudrost, razum, opreznost........

SAFF je izgleda oprezan i mudar kada su u pitanju kafiri, ili bolje rečeno strah od kafira. Međutim, ljudi koji pišu u njemu, pokazuju svojim pisanjem da se baš ne boje Allaha. Da bi se kafirima pokazalo kako su oni liberalni, a ne ekstremisti, više puta su iznosili potvore i hinjske insinuacije na muslimane, uključujući tu i Put vjernika.

Tako su nas optužili da tekfirimo muslimane, iako nikada nisu za to donijeli dokaz. Da su mudri i oprezni, kako ti kažeš, i da provjeravaju vijesti, oni ne bi tako postupili.

Da stvar bude još gora, oni su iznijeli i sumnju da smo čak špijuni!!!

Slično su ranije postupali sa šejhovima: Jusufom Barčićem, Muhammedom Porčom, Nusretom Imamovićem...

Svako ko nije htio da slijedi zvanične stavove tagutske saudijske uleme (ili da šuti), našao se na udaru SAFF-ovaca.

Ako je ovo tebi objektivno i zrelo novinarstvo, onda smo na dijametralno suprotnim stavovima.
RPG
Site Admin

UNREAD_POSTPostao/la informatika » pet mar 05, 2010 11:08 pm

Mi znamo ko pise Saff ali ne znam sta je razlog da se krije identitet kreatora ove stranice.

"tagutske saudijske uleme"- ovo su krupne riječi, nemojte tako.
Ima ljudi procitaju 2 brosure od 20-tak stranica, poslusa 10-tak dersova i onda udri po: kafir ovaj, tagut onaj.

Subhanallah, dok se u ovom vremenu radi o opstanku muslimana i islama na ovim prostorima, neki se muslimani svađaju ko je kafir a ko nije, (pretpostavljam da će neki reći: ovi muslimani nevaljaju ,daleko su od sunneta, ovo im je Božija kazna- što se može slično čuti iz njihovih usta.)

Nego bolje bi bilo, umjesto međumuslimanskih prepucavanja, da svi rađamo što više djece i da ih školujemo, između ostalog i kao najbolje hemičare, fizičare, matematičare..... pa da oni ovom ummetu podare najbolji i najjači tenk, pušku, .....a ne da to kupujemo od kafira.

Sramota! obično ne reagujem i ne javljam se na forume, ali kad sam vidio ove postove bilo mi je teško, a iz pisanja može se vidjeti da su postovi pisani od strane ljudi koji samo pričaju a malo rade.
informatika

UNREAD_POSTPostao/la RPG » pet mar 05, 2010 11:21 pm

Subhanallah, dok se u ovom vremenu radi o opstanku muslimana i islama na ovim prostorima, neki se muslimani svađaju ko je kafir a ko nije, (pretpostavljam da će neki reći: ovi muslimani nevaljaju ,daleko su od sunneta, ovo im je Božija kazna- što se može slično čuti iz njihovih usta.)

U pravu si, umjesto da muslimani nauče propise vjere, pa da znaju ko je kafir (Allahov i njihov neprijatelj) a ko nije, oni se svadjaju oko toga.
RPG
Site Admin

PrethodnaSljedeća

Natrag na Drugi o nama

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.