Saff o ovoj stranici. Opet!

Zašto im smetamo.

Saff o ovoj stranici. Opet!

PostPostao/la Salahudin » sub okt 23, 2010 3:08 pm

وَلَا تَقُولُوا لِمَنْ يُقْتَلُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتٌ ۚ بَلْ أَحْيَاءٌ وَلَٰكِنْ لَا تَشْعُرُونَ

I ne recite za one koji su na Allahovu putu poginuli: "Mrtvi su!" Ne, oni su živi, ali vi to ne znate! 2:154
Salahudin

Re: Saff o ovoj stranici. Opet!

PostPostao/la RPG » sub okt 23, 2010 4:47 pm

Ih, pa ovo je bilo davno. Sad su se malo smirili... : )
RPG
Site Admin

PostPostao/la mutevelija » sub okt 23, 2010 5:12 pm

14.August, nekom fali popularnosti a zato se ipak placa heheh
Mene stari kad je zatvorio jer sam pao na kraj godine i tjerao me da se spremam za popravni i govorio mi da nista ne valjam ali mi je istovremeno napominjao da ce mi napisat pohvalu da sam najbolji koliko god strana hocu samo da mu platim dobro.Znaci koliko platis toliko popularnosti u ovom slucaju u novinama
Ustav IZ BiH,Član 1.
Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini je jedna i je­dinstvena zajednica muslimana u Bosni i Hercegovini, Bošnjaka izvan domovine i drugih muslimana koji je prihvataju kao svoju.
mutevelija

PostPostao/la zupcanik » sub okt 23, 2010 6:25 pm

U pravu je Saff.Za putvjernika.com pisu obavjestajci.Obavjestavaju nas o stanju brace u dzihadu,obavjestavaju nas o raznim fikhskim,akidetskim pitanjima.Obavjestavaju nas o spletkama taguta.Obavjestavaju nas o zastranjeloj ulemi,koja poziva u kufr u Allaha.Obavjestavaju nas o raspostranjenom sirku i kufru,o murdzijama i njihovim poganim jezicima.Obavjestavaju nas o tevhidu,ti obavjestajci su nas obavjestili da jedan od sartova za La illahe illalah je kufr u taguta.Obavjestili su nas da Allahu nikoga ravnim ne smatramo,takodje su nas obavjestili da jedini put ka uspjehu i dzenetu je put Resululaha sallAllahu alejhi ve seleme.Obavjestili su nas da ne uzimamo sljedbenike Knjige za prijatelje i evlije.Da nevjernike mrzimo a vjernike volimo u ime Allaha Uzvisenog,i to su nas cak obavjestajci obavijestili.Jos su nas obavjestili da ne uzimamo saudijsku "ulemu" za bozanstva,nebi li koju mrvicu hljeba dobili,ne.Ovi obavjestajci nas veoma cesto obavjestavaju da samo Gospodara sedam nebesa obozavamo i molimo za pomoc i za dobro oba svijeta.Ovi obavjestaci cesto napominju da prate prve tri ispravne generacije obavjestajaca dina kojima je Allah azze ve Dzelle zadovoljan.Divnih li obavjestajaca.
Moja dova glasi,molim Allaha Milostivog da me ucini jednim od ovih obavjestajaca,koji ce uz pomoc Allaha ovaj zalutali narod obavjestavati o Istini i putu koji vodi ka Njegovoj Milosti Njegovom Oprostu,i Njegovom Plemenitom licu.

A za Saff ne pisu obavjestajci.Oni su cisti od toga.Blago se njima kad dodju kod Svevisnjeg.
"Vukovi jedino postuju snazan udarac lava,a lavovi sa logikom ovce ne ostavljaju utisak."Ilijas Kasmiri
zupcanik

PostPostao/la RPG » sub okt 23, 2010 9:35 pm

Allah te nagradio!
RPG
Site Admin

PostPostao/la javor » ned okt 24, 2010 12:44 am

drugih internet stranica postavljen je veliki broj komentara u kojima se izražava podrška za Čauševića i poziva na neprijateljstvo prema Bosni i Hercegovini.

Pa koga da podrzavamo? Mafijase? Ovaj SAFF se nacisto izgubio.
Allahov zakon na Allahovoj zemlji!
javor

PostPostao/la m_m_j » ned okt 24, 2010 2:09 am

A za Saff ne pisu obavjestajci.Oni su cisti od toga.Blago se njima kad dodju kod Svevisnjeg.

i ti si pretjerao prijatelju
m_m_j

PostPostao/la qahwa » ned okt 24, 2010 6:10 am

Predlažem SAFF-ovcima da obrate pažnju na ovog lika:
http://www.bitno.ba/vijesti/bosna-i-her ... o-u-bihacu

Meni izgleda ko sumnjiv lik, a plus tu je ime i prezime, sve je tu javno.

A ostale čija vam imena daje da znate pa da uprete prstom SIPI , morat ćete se malo više potrudit, jer dokazano je i svima je jasno da Rambo neće tek tako izdad svoju ekipu, ma kolko ga mučili

:)
qahwa

PostPostao/la zupcanik » ned okt 24, 2010 12:07 pm

m_m_j je napisao/la:i ti si pretjerao prijatelju

Gdje sam pretjerao?Pretjerao bi mozda da sam ih nazvao Saff (ne)vjernika,kao sto su ti nazvali ovaj portal.Iako bi im vratio samo istom mjerom,ipak ja to nisam ucinio.Pravi obavjestajac,odnosno dajia ako vec govori protiv neke grupacije,iznijet ce Seriatske dokaze protiv istih,a ne glumit CIA,i pricat neke nebuloze.Zbog toga sam rekao da nisu obavjestajci/dajie,jer istinski pozivac u Istinu ima dokaze iz Kurana i sunneta zasto ta druga grupa nevalja,Reci: "Ovo je put moj, ja pozivam k Allahu, imajući jasne dokaze, ja, i svaki onaj koji me slijedi, i neka je hvaljen Allah, ja Njemu nikoga ne smatram ravnim."(Jusuf,12:108)a oni ih ocigledno nemaju.
"Vukovi jedino postuju snazan udarac lava,a lavovi sa logikom ovce ne ostavljaju utisak."Ilijas Kasmiri
zupcanik

PostPostao/la javor » ned okt 24, 2010 1:17 pm

mi muslimani mozemo da se kritikujemo medjusobno ali ne ovako kako radi SAFF. SAFF je po serijatu nasilnik jer otvoreno i javno rusi red i mir.
Allahov zakon na Allahovoj zemlji!
javor

Sljedeća

Natrag na Drugi o nama

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.