Propagatori murdzizma o nosiocima istine

Zašto im smetamo.

Re: Hajrudin i Zijad o nosiocima istine

PostPostao/la Argandab » uto jun 28, 2011 9:34 pm

carskaVojska je napisao/la:A ko su uopste Hajro i Zijo? Moze li objasnjenje za nas koji nismo u tim lokalnim semama...

Znaš ti dobro ko su Hajro i Zijo.
Argandab

PostPostao/la talib99 » sri jun 29, 2011 2:14 pm

PANTER_ je napisao/la:
Ja neznam zasto ne mogu fino sjesti sa Nusretom pa da popricaju. Zasto im trebaju takvi nizki udarci

@talib99 pa zar nisi cuo razloge koje kadija zijo spominje, zamera shejhu Nusretu sto ne dozvoljava izbore i oko tekfirenja taguta, i to je ono sto ih razdvaja, ja ne mogu da se nacudim na Zijada Ljakica koji je studirao u Rijadu gde ima najvise uleme a da dodje sa ovakvim stavovima po pitanju izbora, i jos cudnije da ovako zestoko napada ljude koji ih zabranjuju, da Allah sacuva

kako znam on jos studira. Hoce bit "dr."

Pa dobro sto se ne slaze s njim, al opet morao bi otici kod Nusreta i viditi kako i sta, a ovakvo iza leđa... da Allah sacuva.
talib99

PostPostao/la hajro » sri jun 29, 2011 9:04 pm

mustafa_6 je napisao/la:e cuj brata muslimana nazivat ahmakom šta god to znacilo, i da su ponizeni. To su naša braća muslimani! Umijesto da dovite Allahu subhane da popravi stanje, da nas ujedini na dawi i uzdizanju Allahove rjeci i suneta Njegovog poslanika salalahu alejhi ve selem vi ovako.

molim Allaha da nas ujedini na uputi, molim Ga da nas pomogne u uzdizanju Njegove rijeci na svakom mjestu, molim Ga da zelimo svakom bratu muslimanu ono sto zelimo i sebi, molim Ga da uzdižemo sunet na svakom koraku i da nas pomogne u borbi protiv novotarija. Molim ga da nam sacuva jezike od ruznog govora na ulemu, a da nam odveze jezike u borbi protiv svih vrsta taguta.

AMIN JA RABIL EALEMIN

aminajte Allah vam se smilovao

Mustafa Allah s.w.t. tise smilovo pa Hurije milovo.
Lijepe su ti dove,amin na njih ali ti pogreshan pristup.
Kazesh ahi:
Umijesto da dovite Allahu subhane da popravi stanje, da nas ujedini na dawi i uzdizanju Allahove rjeci i suneta Njegovog poslanika salalahu alejhi ve selem vi ovako.

Rekao bi covjek na prvi pogled ove dvije rijeci su prosta mnozina ali meni licno ispade dasmo "mi" jedna strana od dvije.
Ja uvjek dovim za neupucene ali ova dvojica su itekako upuceni ali kada bi imali sve titulare svijeta a iznesu ovakav stav spram shejha Nusreta i brace koji su zaista iskreni,cestiti,pokorni,zahvalni robovi Milostivoga a narocito kada svojim stavom tvrdi da treba tagutu biti pokoran,ici na izbore i glasati kako bi se moglo donositi josh zakona mimo Allahova s.w.t. sherijata i po njima suditi ljudima i upravljati njihovim zivotima taj ce vazda za mene biti ne ahmak nego AHMAKCINA i pitam se samo shta misle reci Gospodaru svih svijetova na velikom danu svi taki i svi oni koji ih brane dok oni iskrene Njegove s.w.t. robove prozivaju i tvrde dasu na dalaletu.
Ako je Nusret i braca na dalaletu morese misliti tek kakav je hidajet na kojem su oni i njima slicni.Aferim im za nauku.
hajro

PostPostao/la PANTER_ » sri jun 29, 2011 11:23 pm

Mislio sam samo na tebe i na još ovog jednog brata koji je promijenio naslov i govorio da su ponizeni, jer mislim da vrijedanje nece nista pomoci i samo se mozemo ogrijesiti jer nazivamo nasu bracu muslimane ruznim imenima.

@mustafa_6 nisi trebao uopste da otvaras ovu temu posto ti se nisu svideli nasi komentari, i sa onim sto pricaju nisu nista drugo nego ponizeni.
PANTER_

PostPostao/la kofi » čet jun 30, 2011 4:14 am

Esselamu alejkum. Ja znam zašto se oni ovako ponašaju. Opet Allahu'alem.
Svaki mjesec (a nek ih pita onj ko ih voli i sluša) idu u tzv. fahdovu džamiju po platu. Tu platu primaju od taguta saudije. Ovo je sahih informacija. Slobodno pitajte ih o ovome, vjerujem da neće poreć. Jedan od njihovih "daija" je to priznao na jednom predavanju na kojem sam prisustvovao.
Pa kako da tekfire i govore da je kjafir onoga od koga platu uzima?!?! Uslov da dobije tu platu jeste da ne tekfiri tagute saudije, a automatski i ove ovdje tagute, i lančana reakcija se nastavlja - nevalja onaj ko mu može dunjaluk iz usta uzet. Nema to veze sa Nusretom i davom braćo, ljudi se boje za svoj dunjaluk, zato pustite jadnike, nek se naslađuju, a onaj ko hoće istinu ona je jasna, nema šubhi nimalo. A onaj ko se boji pa misli kako mogu takvi ljudi da neistinu svjesno govore, nek se zapita, kako je moguće da je pisar Allahovog poslanika umro ko kršćanin?? Ja sam slušao predavanja jednog od njih godinama, imali smo svoj mesdžid u šupi, može se slobodno reć, nije nam zabranjivao, nego je kritikovao braću iz Tuzle što se nemogu organizovat, a on ih je nasihatio. A sad kad imamo mesdžid bolji nego moj stan, sad smo na dalaletu!?!? Nije vakuf?!?! HEHEHEHEHE Da nije smiješno plakao bih
kofi

PostPostao/la kofi » čet jun 30, 2011 4:18 am

Plaćenici braćo , plaćenici i završena priča. To su ljudi koji su se rpodali za nešto što malo vrijedi. Al to se može svakom desit braćo, dunjaluk je sladak, šejtan radi, nema odmora kod šetana, treba da dovimo Allahu prvo za sebe, pa za njih pa za sve muslimane, da ostanemo i budemo čvrsto na kur'anu i sunnetu, pa makar sami bili, makar gladni bili...
kofi

PostPostao/la Argandab » pet jul 01, 2011 1:35 pm

Recenzija je napisao/la:To vam je najbolji dokaz kako Allah s.v.t.a. uzdiže još na ovome svijetu i to među vama te svoje robove koje vi nazivate "poniženima".

A ima li većeg poniženja čovjeku od toga da brani perverzne, pokvarene, ohole i prljave arapske tagute!

A pouku primaju samo razumom obdareni!

Uzgred, kada se dogodilo to što govoriš? Možeš li nam o tome više reći?
Argandab

PostPostao/la RPG » sub jul 02, 2011 9:48 am

Sultan je napisao/la:Ja ne mogu da shvatim administraciju ovog foruma kako tolerise ovim munaficima da se izjasnjavaju, tekfirovce odmah banujete, a ovi smradovi su mnogo gori od tekfirovaca, i javno iznose svoj kufr.

Kada administracija ostavi govor kufra pojedinih članova, onda bude napadana zašto dopušta da se iznosi kufr na forumu. Kada ga briše, opet se napada zašto briše : )

Lično smatram greškom što je moderator obrisao post člana sa nickom Recenzija, jer ako je zaista iznio riječi kufra, to je trebalo ostaviti kako bi ljudi vidjeli ko su oni koji nas napadaju.
RPG
Site Admin

PostPostao/la Allahov_rob » sub jul 02, 2011 11:43 am

Korisnik @Recenzija je banovan.
Allahov_rob

PostPostao/la Mus'ab » sub jul 02, 2011 8:09 pm

recenzija de nam ti odgovori jer vidimo da znaš?!?!

Najgora je zabluda nakon upute, da nas Allah sačuva takve zablude i bilo kakve zablude! Amin!

Treba onaj video "propisi tekfira" od safeta kuduzovica snimit svako na mobitel pa pokazivat njima, dokaz protiv njih, prvo što tekfire nas, a drugo i onu izjavu safeta, citiram: "vrijeme je za mirenje" pa onda kad kaže neko od njih da se oni razilaze sa nama i da ne žele na predavanja Nusreta, Bilala, Idriza i drugih jer imaju drugačije stavove onda nek pogleda šta njegov "šejh" kaže :D
Mus'ab

Sljedeća

Natrag na Drugi o nama

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.