carskaVojska je napisao/la:A ko su uopste Hajro i Zijo? Moze li objasnjenje za nas koji nismo u tim lokalnim semama...
Znaš ti dobro ko su Hajro i Zijo.
carskaVojska je napisao/la:A ko su uopste Hajro i Zijo? Moze li objasnjenje za nas koji nismo u tim lokalnim semama...
PANTER_ je napisao/la:Ja neznam zasto ne mogu fino sjesti sa Nusretom pa da popricaju. Zasto im trebaju takvi nizki udarci
@talib99 pa zar nisi cuo razloge koje kadija zijo spominje, zamera shejhu Nusretu sto ne dozvoljava izbore i oko tekfirenja taguta, i to je ono sto ih razdvaja, ja ne mogu da se nacudim na Zijada Ljakica koji je studirao u Rijadu gde ima najvise uleme a da dodje sa ovakvim stavovima po pitanju izbora, i jos cudnije da ovako zestoko napada ljude koji ih zabranjuju, da Allah sacuva
mustafa_6 je napisao/la:e cuj brata muslimana nazivat ahmakom šta god to znacilo, i da su ponizeni. To su naša braća muslimani! Umijesto da dovite Allahu subhane da popravi stanje, da nas ujedini na dawi i uzdizanju Allahove rjeci i suneta Njegovog poslanika salalahu alejhi ve selem vi ovako.
molim Allaha da nas ujedini na uputi, molim Ga da nas pomogne u uzdizanju Njegove rijeci na svakom mjestu, molim Ga da zelimo svakom bratu muslimanu ono sto zelimo i sebi, molim Ga da uzdižemo sunet na svakom koraku i da nas pomogne u borbi protiv novotarija. Molim ga da nam sacuva jezike od ruznog govora na ulemu, a da nam odveze jezike u borbi protiv svih vrsta taguta.
AMIN JA RABIL EALEMIN
aminajte Allah vam se smilovao
Umijesto da dovite Allahu subhane da popravi stanje, da nas ujedini na dawi i uzdizanju Allahove rjeci i suneta Njegovog poslanika salalahu alejhi ve selem vi ovako.
Mislio sam samo na tebe i na još ovog jednog brata koji je promijenio naslov i govorio da su ponizeni, jer mislim da vrijedanje nece nista pomoci i samo se mozemo ogrijesiti jer nazivamo nasu bracu muslimane ruznim imenima.
Recenzija je napisao/la:To vam je najbolji dokaz kako Allah s.v.t.a. uzdiže još na ovome svijetu i to među vama te svoje robove koje vi nazivate "poniženima".
Sultan je napisao/la:Ja ne mogu da shvatim administraciju ovog foruma kako tolerise ovim munaficima da se izjasnjavaju, tekfirovce odmah banujete, a ovi smradovi su mnogo gori od tekfirovaca, i javno iznose svoj kufr.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.