Administrator N-UM.com portala o nasoj braci

Zašto im smetamo.

Re: Administrator N-UM.com portala o nasoj braci

UNREAD_POSTPostao/la Zeljan Istine » sri nov 09, 2011 6:18 pm

Hvala na dobrodošlici Penter_

Ma jašta IsmetŠerif, mušljiman ranjen, brani zakon taguta i demo(n)kratije a samo to što je ''sunećen'' musliman, MALO SUTRA...

Da nije hurmašice spremao za bajram, ako jeste onda je možda i ''mu'min'' po tebi, šta misliš? Allah vas uputio, amin.
Zeljan Istine

UNREAD_POSTPostao/la RPG » sri nov 09, 2011 9:56 pm

IsmetSerif je napisao/la:Sultan

U tome i jest poenta

Jedno ne mogu nikako da shvatim toliko dusebriznika za americkom ambasadom (ovim ne podrzavam ono sto se desilo), a gde ste vi dusebriznici kad se svaki dan ubijaju muslimani, i sta ste ucinili da pomognete muslimanima, makar sa pola rijeci, a vidimo da nifak nema gde vise da stane u vama pa se preliva iz vas napolje, pa se dobro cuvam da me ne zahvati vas sindrom, a molim Allaha da me sacuva i mene i moju bracu.

Pred ambasadom je ranjen musliman, sreća pa nije smrtno stradao ili više njih. I sreća što Mevlid nije imao prsluk.

Ne mogu se brate Muslimani ubijati kako kolateralna šteta.
I ko god kaže da u ovakvim i sličnim akcijama ne stradaju Muslimani ja mu kažem da je lažov

Hajd bar ne napadaju naše policijske stanice

Ovo nije tema o (ne)opravdanosti bombaških napada, ismetserif. Ti bi na svakoj temi da pišeš isto. Ubuduće će ti, inšaAllah, biti brisani postovi koji ne tretiraju temu.
RPG
Site Admin

UNREAD_POSTPostao/la Zeljan Istine » čet nov 10, 2011 9:47 pm

Hvala na dobrodošlici Penter_

Halali Panter, štamparska greška...
Zeljan Istine

UNREAD_POSTPostao/la IsmetSerif » pet nov 11, 2011 11:28 am

Halali RPG, nisam ja otišao u off topic
IsmetSerif

UNREAD_POSTPostao/la Koma » sri nov 30, 2011 6:11 pm

IsmetSerif je napisao/la:Sultan

U tome i jest poenta

Jedno ne mogu nikako da shvatim toliko dusebriznika za americkom ambasadom (ovim ne podrzavam ono sto se desilo), a gde ste vi dusebriznici kad se svaki dan ubijaju muslimani, i sta ste ucinili da pomognete muslimanima, makar sa pola rijeci, a vidimo da nifak nema gde vise da stane u vama pa se preliva iz vas napolje, pa se dobro cuvam da me ne zahvati vas sindrom, a molim Allaha da me sacuva i mene i moju bracu.

Pred ambasadom je ranjen musliman, sreća pa nije smrtno stradao ili više njih. I sreća što Mevlid nije imao prsluk.

Ne mogu se brate Muslimani ubijati kako kolateralna šteta.
I ko god kaže da u ovakvim i sličnim akcijama ne stradaju Muslimani ja mu kažem da je lažov

Hajd bar ne napadaju naše policijske stanice

Mene samo zanima da li bi se ashabi ustručavali napasti "muslimana" koji čuva kamp Bizantije dok Bizanti na drugom mjestu ubijaju i siluju muslimane i oskrvnjuju musaf?

Da li bi se takav čovjek smatrao muslimanom?
Hajde ako može jedan pametan odgovor.
Koma

UNREAD_POSTPostao/la hashim » sri nov 30, 2011 8:03 pm

Ko je bio musliman pa je onda zamijenio principe el wela wel bera (od asl diina je) krenuvsi pomagati nevjernike protiv vjernika, postaje time murtedom.
hashim

Prethodna

Natrag na Drugi o nama

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.